SLO informerar: inför Norrköping

rutor - Kopia2Söndagen den 19 juli klockan 15:00 går vi upp mot Peking på bortaplan. Ni som ska dit hittar praktisk information här.

Arena / bortasektion
Norrköping spelar sina hemmamatcher på Nya Parken, med en kapacitet på 16.000 platser. Adressen är Ektorpsvägen 1, se karta och vägbeskrivning. Bortasektionen ligger på södra kortsidan och heter sektion Q, se arenaöversikt. Grindarna öppnar 14:00.

Räcket längst ner på sektionen är tillgänglig som banderollyta. Maskering och klistermärken är förbjudna på arenan. Påträffas de i visitationen, så får man lämna dem ifrån sig till närvarande personal eller stanna på utsidan.

Biljetter
För smidigt insläpp rekommenderar vi som vanligt förköp av biljetter. Priser (inkl serviceavgift):

Vuxen: 150 kr.
Ungdom (8 – 18): 90 kr.

Under matchdag kommer biljetter att säljas i anslutning till Änglarnas pubsamling (OBS! bara kontant betalning) och som vanligt i biljettkassa i anslutning till bortaentrén. Både kort och kontantbetalning accepteras i arenans biljettkiosker. Supporterkortsinnehavare visar sina kort för personalen i spärrarna.

Kiosker / service
Kioskerna har normalt utbud och både kort- och kontantbetalning accepteras.

Pubsamling
Änglarna har varit i kontakt med Restaurang Hugo på Slottsgatan 118, se mer i SÄ:s information. Se till att sluta upp och värm med kamraterna innan match!

Parkering
Det är ont om parkeringar i omedelbar anslutning till arenan. Eftersom det är söndag är dock parkering gratis på City P:s platser som finns i omgivningen. Håll dock koll på ev skyltning, vissa parkeringar är privata.

Övrigt
SLO Christian Olsson är på plats och nås på 031-703 73 37.

Share