Följ med oss på bortamatch

 

 

Presentation2Aldrig har det väl varit så förmånligt att åka med Änglarna som nu?

Under sommaren testar vi att använda våra så kallade supporterkort på ett lite annat sätt än tidigare för att se om det ger dels större glädje för våra resenärer dels enklare administration för resegruppen. Framförallt är det dock ett sätt att ge lite tillbaks till alla er medlemmar som åker med oss på de officiella resorna. Det tidigare sättet att använda korten gav helt enkelt lite väl mycket klirr i kassan för att kännas helt rätt och så var ju aldrig tanken.

Istället ges nu de 30 första medlemmarna i Supporterklubben som bokar varje resa möjlighet att välja att få inträdet till matchen inkluderat i resans pris utan några som helst extra kostnader. Något som innebär att det på några resor går att få resan nära nog gratis om man bara håller sig framme och betänker att man sparar in pengar på matchbiljetten.

Slår det här experimentet väl ut och vi får fulla bussar på samtliga resor är det troligt att det fortsätter, men det hänger på er. Så följ med oss på de kommande fyra bortaresorna och hjälp IFK till seger. Ju fler vi är på bortaplan desto starkare är vårt stöd till laget på plan!

 

SOMMARENS RESOR 2015

 

rutor - Kopia2IFK Norrköping – IFK GÖTEBORG
söndag 19 juli 2015

Pubbuss!
Avresa: 08.30

Pris
medlem: 299 kr
övriga: 359 kr.

Åldersgräns: 18 år

OBS! Norrköpingsresan är för tillfället fullbokad. Kontakta resegruppen för eventuella avbokningar och restplatser.

 

F3alkenberg FF – IFK GÖTEBORG
s
öndag 26 juli 2015

BADBUSS!
Avresa: 11:00

Pris
medlem: 139 kr
övriga: 179 kr

Sista bokningsdag 19 juli

INGEN ÅLDERSGRÄNS!
Medgivande från vårdnadshavare krävs precis som vanligt för alla under 18 år!
(Under 15 år endast i vårdnadshavares sällskap)

 

rutor - Kopia2Malmö FF – IFK GÖTEBORG
söndag 9 augusti 2015

Pubbuss!
Avresa: 10:00

Pris
medlem: 229 kr
övriga: 279 kr

Sista bokningsdag 31 juli

Åldersgräns: 18 år

 

rutor - Kopia1Åtvidabergs FF – IFK GÖTEBORG
söndag 23 augusti 2015

Avresa: 10:00

Pris
medlem: 279 kr
övriga: 299 kr

Sista bokningsdag 16 augusti

Åldersgräns: 18 år

 

FAQ

Boka resa: Resan bokas enklast via Änglarnas webshop eller över disk i Blåvittshopen, Gamla Ullevi.
Länk till webshopen finner ni här.

Kontakt: Resegruppen nås via mail till resor@anglarna.se. Direkt inför och under pågående resa nås reseansvarig på nummer 0729202386.

Medlemspris: Medlemspriset är exklusivt för medlemmar i Supporterklubben Änglarna.

Medlemserbjudande: De första 30 medlemmarna i Supporterklubben som bokar en av dessa resor har även möjlighet att välja att få inträdet till matchen inkluderat i köpet utan extra kostnader. Det inkluderade inträdet gäller på bortastå och innebär oftast att man lånar ett av Supporterklubbens så kallade supporterkort.

Ej medlem: Alla som har hjärta för IFK Göteborg är naturligtvis välkomna att följa med på våra resor så länge man har åldern inne och respekterar våra ordningsregeler osv. Information kring hur man blir medlem finns här.

Matchbiljett: Inträdet ingår bara i resans pris om man är medlem i Supporterklubben och bokar ett medlemserbjudande med resa+inträde. Alla andra gör bäst i att boka matchbiljett i förväg via nätet. Mer information om förköp finns här.

Biljetter: Inga biljetter skickas hem efter bokning. Istället arbetar vi mot passagerarlistor på vilka man prickas av i samband med påstigning.

Avresa: Om ingenting annat anges sker avresa från bensinmacken norr om Nils Ericsonterminalen. Avgången sker som regel på klockan så se till att vara på plats i god tid före utsatt tid.

Sista bokningsdag: Detta är ett datum satt för att ge resegruppen en möjlighet att besluta om antal och storlek på bussar som ska beställas. Efter detta datum säljs därför endast resterande platser tills det att det fastslagna antalet bussplatser sålt slut.

Åldersgräns: Som regel har vi 18 årsgräns på alla resor. Under förutsättning att vårdnadshavare i förväg lämnat skriftligt medgivande samt telefonnummer via mail till resegruppen kan i förekommande fall även 16-17 åringar följa med på de flesta resor. Maila resor@anglarna.se för mer information.

Pubbuss: Att en resa benämns som pubbuss innebär att bussarna om inget oförutsett inträffar anländer den besökta staden en till ett par timmar före avspark. Stoppet görs som regel vid någon pub eller restaurang, men det är naturligtvis fritt att spendera denna tid på annat sätt. Det finns inte heller någon garanti för att underåriga släpps in på pubsamlingar utan lokal åldersgräns kan förekomma.

Ordningsregler: Tyvärr tvingas vi för allas trevnad ha lite regler för resorna. Dessa finner ni länkade här.

Övrigt: Resans pris gäller alltid för tur & retur-resa. Vill man endast åka en väg så mailar man resegruppen för mer information.
Vanligtvis så säljer vi inte någon förtäring på bussarna, utan det får man ta med själv. Längre resor innefattar dock som regel stopp på vägen under vilka det ibland går att få sig en matbit.
Bor man på resans väg och vill bli upplockad på vägen går det alltid bra att maila resegruppen och ställa frågan. Innebär det ingen större omväg finns alltid möjligheten att man får ett JA. Inte minst om man är några stycken.
Resegruppen nås via mail till resor@anglarna.se.

till hemsidans bildspel

Share