SLO informerar: Inför Falkenberg

Söndagen den 26 juli klockan 15:00 går vi upp mot Falkenberg på bortaplan. Här hittar ni praktisk information inför resan.

391350_139057442921676_1659367440_nArena / bortasektion
Falkenbergs hemmaarena heter Falkenbergs IP, se karta för att hitta dit.

Var sektion heter L och ligger på sydöstra kortsidan, med entrén i det sydöstra ”hörnet”. Kapaciteten är ca 1.150 platser. Tar denna slut uppmanas vi köpa på sektion K, som ligger intill bortasektionen, men notera att detta kommer vara en blandad läktare och att man inte kan röra sig mellan L och K – vill ni stå i Blåvittklacken, köp direkt!

Vår läktarsektion saknar tak, så håll koll på väderprognosen och klä er därefter. Om ni vill ta med paraply så är enbart den korta, ihopfällbara varianten tillåten, men tänk på att paraplyer sabbar sikten för folk.

Räcket framför läktaren är tillgängligt som banderollyta.

Biljetter och entré
Vi räknar med många tillresande blåvita och för att få fart i spärrarna rekommenderar vi som vanligt förköp av biljetter, se länk. Priser (inkl serviceavgift):

Vuxen: 150 kr.
Ungdom (13-19 år): 100 kr.

Personer under 13 år går in gratis vid uthämtande av biljett på arenan under matchdag (förköp kostar 50 kr). Biljett kan hämtas i huvudentrén, maila fff@falkenbergsff.se vid frågor.

Under matchdag kommer biljetter säljas i en biljettkiosk i anslutning till vår entré, men räkna med långa köer så var ute i god tid. Både kort- och kontantbetalning accepteras i den fasta kassan. I mån av behov kan även en yttre kassa sättas upp, men där accepteras i så fall endast kontant betalning. Bortaårskortsinnehavare visar sina kort för personalen i spärrarna. Grindarna öppnar 13:30.

Kiosker / service
Det finns en vanlig kiosk (kaffe, kakor, godis) samt ett grilltält med hamburgare, korv, dricka. Bara kontantbetalning accepteras i kiosken, men i grilltältet accepteras även kort.

Organiserad resa med strandhugg
Supporterklubben Änglarna arrangerar en bussresa till matchen, pris för medlemmar är ynka 139 kr t.o.r. Om vädret tillåter kommer bussen gå via strand och bad. Ni anmäler er via deras webshop eller över disk i Blåvittshopen. Under matchdag når ni SÄ:s bussansvarig på tel 072-920 23 86.

Parkering
Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till IP, men det kan bli fullt när matchstart närmar sig. Det finns dock även en hel del smågator och liknande i närheten där man kan parkera. Ingen avgift, men se till att inte parkera på ett otillåtet sätt eftersom det kan leda till P-böter.

Värmning för match
Notera att SÄ valt att köra en badresa och vid fint väder uppmanar de blåvita att ansluta – maila resor@anglarna.se vid frågor.

För er som vill köra pubvärmning så har Glenns Sportsbar hört av sig och välkomnar alla änglar. Bland annat erbjuds burgare + öl för 150 kr, eller bara stor stark för 48 kr. Krogen ligger på Storgatan 34, knappa 2 km från Idrottsplatsen.

Övrigt
Det snackas om att det är ett stort vägarbete (i båda riktningar?) söder om Kungsbacka – ta höjd för att det kan vara köer.

SLO Anders Almgren är på plats och nås på 031-703 73 37.

till hemsidans bildspel

Share