Blått & Vitt 1/2015

I dagarna kommer alla medlemmar att få årets första något försenade nummer av vår medlemstidning Blått & Vitt i brevlådan.

Om du inte har fått tidningen inom en vecka så kontakta tidning@anglarna.se och uppge namn, adress och medlemsnummer så gör vi en reklamation hos utdelningsföretaget så att de kan göra ett nytt försök. Den vanligaste orsaken till att en medlem inte får sin tidning är att adressen i medlemsregistret är inaktuell. För att uppdatera sin adress i medlemsregistret ansvarar respektive medlem och detta kan göras enkelt här.

Bland innehållet märks bland annat en intervju med Emil Salomonsson, historien bakom Änglatjôt, Feldgraus krönika, senaste nytt från SFSU, en bildkavalkad från vårens matcher och mycket annat.

11805754_10153553393526060_1464753710_n

Share