SLO informerar: inför Malmö

rutor - Kopia2Söndagen den 9 augusti klockan 15:00 går vi upp mot Malmö FF på bortaplan. Ni hittar praktisk information här.

Arena / bortasektion
Malmö FF:s hemmaarena heter Swedbank Stadion och ligger på Eric Perssons väg 31 i centrala Malmö, se vägbeskrivning respektive karta. Vår sektion ligger som vanligt på nedre etage på ena kortsidan. Nytt för i år är att vi utöver den vanliga ståplatssektionen även har tilldelats en sittplatssektion. På arenaskissen är ståplats markerat med nr 17-19 och sittplats som nr 20.

Vi uppmanas att hänga banderoller och flaggor antingen från avbärarräckena uppe på vår sektion eller lägga dem på de nät som kommer placeras på sektionens yttersidor – räcket längst fram är alltså inte en banderollyta.

Biljetter
Då vi förväntar oss slutsålt på våra sektioner rekommenderas förköp av biljetter; räkna med att ni inte kommer in om ni inte löser biljett i förväg. Information om hur ni köper till stå- respektive sittplats hittar ni här. Priser (inkl serviceavgift):

Vuxen, stå: 190 kr.
Ungdom (upp till 20 år), stå: 125 kr.
Vuxen, sitt: 275 kr.
Ungdom (upp till 20 år), sitt: 175 kr.

Finns det biljetter kvar på matchdag, så kommer dessa säljas i en lucka i anslutning till vårt insläpp. Både kontant- och kortbetalning accepteras. Bortaårskortsinnehavare visar sina kort för personalen i spärrarna.

Kiosker / service
Kioskerna har normalt utbud. Både kontant- och kortbetalning accepteras.

Pubvärmning
Blåvita samlas traditionellt på och runt Lilla Torg i Malmö före match. Bland annat Victors, som har en stor uteservering och öppnar 11:30, är medvetna om att vi kommer och hälsar oss välkomna.

För organiserade bussar som går till pub före match kommer en bussparkering ställas i ordning vid Stortorget (som ligger intill Lilla Torg), för att det ska bli lätt att lösa logistiken till arenan. Bilar och minibussar hänvisas till vanliga parkeringar i närheten.

Tänk på att det är ca 3 km till arenan och räkna med att det tar åtminstone 45 minuter att gå. Lämna i tid om ni inte åker buss eller bil från pubsamlingen, i annat fall missar ni avspark.

Övrigt
Änglarna säljer bussresor till matchen, se här för mer information. De säljs via Änglarnas webshop. Finns de inte kvar där så kan ni fråga om restplatser via resor@anglarna.se. Under matchdag når ni Änglarnas reseansvarige via resetelefonen, nr 0729-20 23 86.

Skånepolisen hälsar att de, liksom kollegorna i region Väst, infört eventpoliser som ett sätt att lyfta fram ett mera välkomnande och nedgraderat bemötande av bortasupportrarna. Eventpoliser känns, precis som i Göteborg, igen på att de bär gula polismärkta västar med röd text mot svart bakgrund. De har vana att arbeta med stora folksamlingar och ska vara bra på verbal problemlösning.

SLO Anders Almgren och Christian Olsson är på plats och nås på 031-703 73 37.

Share