Uppdatering inför MFF

SLO informerar:

UPPDATERING INFÖR MFF:

• Våra 2.400 platser är slut och inga fler biljetter kommer att släppas. Man kan alltså inte köpa plåtar på plats. Har ni inte köpt i förväg – räkna med att ni inte kommer in.
• Notera att vi är fler än någonsin som ska in genom vårt insläpp – vi har fått en extra sektion i år. Visitation och biljettavläsning kommer att ta tid. Kommer för många sista halvtimmen, så riskerar man att missa avspark.
• Vill ni gå i den marsch som utlysts från Lilla Torg kl 13:30, så se till att ställa upp i tid. Räkna med att det kan ta 50-60 minuter att komma fram och det är därför viktigt att vi kommer iväg på utsatt tid.
• Både blåvit stå- och sittplats använder samma ingång – entré E.
• Efter samtal mellan IFK och MFF har arrangören valt att INTE sätta upp ett kastnät framför vår klack. Agera därefter; det är allas ansvar att se till att nät inte behövs.
• Slutligen: tagga upp ordentligt och kom redo att vråla Blåvitt till tre poäng. Men värm med värdighet. Fokus på rätt saker.

IFK kommer ha båda SLO:er, Anders och Christian, på plats. Telefonnumret är det vanliga: 031-703 73 37. Mer information hittar ni här.

rutor - Kopia2Resegruppen informerar:

inför bussresan;

Avgång är klockan 10,00 – då vi har tight om tid så ber vi ALLA att vara på plats i god tid innan avresa.

Vänligen följ och respektera listorna och den placering ni tilldelats! Vi kommer INTE att ha tid att böka runt och placera om oss imorgon bitti och bussarna är proppfulla så det finns inga extra platser någonstans.

På vägen ner så kommer det endast att ske ett snabbt stopp utmed vägen. -Matstopp kommer att ske på vägen hem.

Ni som har köpt resa med inträde till matchen, kommer att få mer information på bussen.

Ett sent infomail har gått ut till samtliga resenärer.
(Vissa får tyvärr två olika mail, bry er endast om det andra.)

OBS!

Observera att vare sig våra SLO:er eller Supporterklubben Änglarna har tillgång till några extra matchbiljetter varför vi tyvärr INTE kan hjälpa dem som inte själva försett sig innan de tagit slut.

Share