Resegruppen tackar alla malmöresenärer

Supporterklubben Änglarna körde 4 stycken bussar till Malmö igår, och resegruppen vill rikta ett stort tack till alla våra underbara resenärer för resan!

Resultatet gick inte vår väg, men vi kan nog alla skriva under på att vi ändå hade en väldigt rolig resa med mycket skratt och kamratskap.

Ett extra tack går även ut till resenärerna i buss 1 – för det fantastiska tålamodet och den trevliga attityden när bussen slutade att fungera.

Det faktum att vi var ca 2400 änglar på plats i Malmö, är något vi verkligen ska vara stolta över!

Nu gäller det att blicka framåt mot nya bortamatcher!

11872635_10207439752498714_1137376049_n

Var ute i god tid!

Resegruppen är mycket positiv till de stora blåvita bortaföljena som gång efter gång radats upp denna säsong och hoppas att detta ska fortsätta också resten av säsongen.

Intresset för Supporterklubbens resor har också ökat, vilket vi tycker är ännu roligare. Vi märker dock att det är många änglar som ofta är sent ute med att boka både resa och matchbiljett och hör av sig i sista minuten. Vi vill därför påminna om att alltid boka i god tid. På så vis får vi bättre koll på intresset vilket på sikt förhoppningsvis kan visa sig i både lägre priser och ännu fler bussar!

Heja Blåvitt!

Share