Resegruppen informerar: what goes up (must come down)

Inga bussar till Åtvidaberg och Kristianstad

Änglarna_gubbenEfter det makalösa bortaföljet till Malmö smärtar det att konstatera att intresset för att åka till Åtvidaberg är i princip obefintligt. Resegruppen har därför beslutat att stoppa försäljningen av denna resa efter det att endast en resenär, i mitten av veckan, bokat en plats på den tilltänkta bussen. Inte heller kommer det att organiseras någon officiell resa till Kristianstad och vår första match i Svenska cupen.

Vi beklagar naturligtvis att vi tvingas ställa in resor, men konstaterar samtidigt att det är intresset som styr. Någonting vi till syvende och sist har mycket begränsade möjligheter att styra.

Nu satsar vi istället på höstens resor och ett massivt bortafölje till Helsingborg, Borås, Stockholm och Solna.

Share