SLO informerar: inför Åtvidaberg

rutor - Kopia1Söndagen den 23 augusti klockan 15:00 går vi upp mot ÅFF på bortaplan. Ni hittar praktisk information här.

Arena / bortasektion
Åtvidabergs arena heter Kopparvallen och har en kapacitet på ca 8.000 åskådare. Arenan ligger på adressen Kvarngatan 10, 597 41 Åtvidaberg; ni hittar karta här.

Vi har som vanligt tilldelats sektion L, som ligger på nordöstra kortsidan och saknar tak – håll koll på väderleksrapporterna. Räcket på läktaren är tillgängligt som banderollyta. Notera att det finns ett lågt staket mellan läktaren och det höga staketet närmast planen. Bakom det låga staketet finns en arbetsyta för personal, som inte är tillgänglig för åskådare.

För änglar som vill sitta rekommenderas sektion E, närmast bortastå på den gamla sittplatsläktaren (högra långsidan sett från vår kortsida). Vill man hellre sitta på nya läktaren rekommenderas sektion J, men då kommer man lite längre från Blåvittläktaren. Ni som väljer sittplats: notera att det är hemmaläktare, agera med respekt för det.

Biljetter och entré
För att få fart i spärrarna rekommenderar vi som vanligt förköp av biljetter, se länk. Priser (inkl serviceavgift):

Vuxen: 150 kr.
Pensionär/student: 130 kr (mot uppvisande av leg/studentleg).
Ungdom (13-19 år): 90 kr.

Under matchdag kommer biljetter säljas även i biljettkiosken i anslutning till vår entré, men med en extra avgift om 20 kr (10 kr för ungdom). Både kort- och kontantbetalning accepteras. Supporterkortsinnehavare visar sina kort för personalen i spärrarna. Grindarna öppnar 13:30, 90 min före avspark.

Kiosker / service
Kioskerna har normalt utbud, både kontant- och kortbetalning accepteras.

Parkering
Privatresenärer som kommer med bil rekommenderas att hitta ordinarie parkeringar i anslutning till centrum, ni hittar en karta från ÅFF här.

Pubvärmning
Vid besök i Åtvidaberg brukar många blåvita samlas på Åtvidabergs Hotell & Restaurang, på Stenhusgatan 7. De är förvarnade om det kan komma änglar på besök och hälsar oss varmt välkomna. Dörrarna öppnas kl 11:00.

christian-olsson-2014-960Övrigt
SLO Christian Olsson är på plats och nås på 031-703 73 37.

Share