”Blåvitt Bäst i Sverige” på Spotify

liten jpgVärldens just nu viktigaste skiva ”Blåvitt Bäst i Sverige” finns nu på Spotify. 21 låtar om och för Ifk Göteborg.
Skivan finns också tillgänglig via de flesta andra streaming- och nedladdningstjänster, så möjlighet finns att ladda upp med låtarna inför hemmamatcher, inför bortamatcher, på jobbet, i skolan, överallt!
Precis som med intäkterna från cd´n så går alla pengar som nedladdningar och streaming genererar till Tifofonden och IFKs akademi. Dock så krävs många-många streams för att nå upp till vad en såld cd genererar så se till att lägga vantarna på de fåtal exemplar av cd-skivan som återstår. En nypress av fysisk skiva är inte aktuellt så det gäller att slå till nu för din egen skull och Blåvitts bästa!

Enklaste sättet att komma över ett fysiskt exemplar är via Supporterklubbens nätbutik som finns här.

spotify-logo-primary-horizontal-dark-background-rgb
Share