Alla till Borås

Änglarna_gubbenVi är i toppen av Allsvenskan och har allt i egna händer. Mycket talar dock för att matchen på plasten i Borås kommer att bli inte bara en rysare utan också en rent avgörande match i guldstriden. Det gäller därför att vi är så många som möjligt på plats och ger järnet genom hela matchen. Resegruppen bidrar därför med ett kanonerbjudande som knappast går att missa. Från 99 kronor åker du som medlem tur och retur till Borås och är du snabb så får du dessutom matchbiljetten på köpet. Du sparar alltså pengar på att åka med Supporterklubben vilket måste vara oslagbart.

Och ja, naturligtvis kommer Supporterklubbens bussar att haka på den redan vida omtalade så kallade ”karavanen” till Borås. En resa som ingen får missa!

IF Elfsborg – IFK GÖTEBORG
torsdag 24 september 2015
Avresa: 15:30
Pris för medlem är 99 kronor t&r och för övriga 149 kronor GBG-Plast-GBG.
Sista bokningsdag 17 september
Åldersgräns: 18 år (16 år med vårdnadshavares medgivande)
Maila resor@anglarna.se för mer information

Mer praktisk information inför resan finner du här.

För att bidra till ett starkt bortastöd uppmuntrar vi tidiga förköp.

Ellos 4

Share