Öppet supportermöte om verbalt läktarstöd

10897953_617817525013987_8035054501312741149_nOnsdagen den 9 september klockan 18:00 kallar Sektion031 till öppet supportermöte på Kamratgården. På agendan stå endast en sak: hur kan vi maximera det verbala stödet under Allsvenskans avslutande åtta omgångar? Alla som vill bidra är välkomna.

Med en historiskt tät guldspurt framför oss är det viktigare än någonsin att hela Blåvittfamiljen samlas bakom laget och verkligen stöttar aktivt. För att skapa förutsättningar för att maximera läktarstödet under de åtta avslutande omgångarna, kallar nu Sektion031 till ett möte med enbart det verbala stödet som tema.

Datum/tid: onsdag 9 sept kl 18:00
Plats: Kamratgården

Mötesagenda och upplägg kommer att presenteras senare, men exempel på ämnen kan vara: hur får vi fler att ta i på KB, hur kan vi öka trycket ytterligare på LS, hur kan vi få med sittplats mer, hur kan vi bli bättre på att ta fram och sprida nya sånger, hur kan vi förbättra trycket när vi är många på bortaplan?

Vi ser gärna att ni redan nu tänker över konkreta förslag på vad vi kan göra under de åtta avslutande matcherna, samt tar med tankarna till mötet. Vill ni att de lyfts ”anonymt”, eller om ni inte kan vara på plats, så kan ni maila era tankar till SLO på adressen nedan. Vi lyfter idéerna på mötet i mån av möjlighet.

Vill du vara del i utvecklingen av det här? Boka redan nu upp kvällen och föranmäl din ankomst till SLO anders.almgren@ifkgoteborg.se, så vi har någorlunda koll på intresset (eftersom platserna inte är obegränsade).

Välkommen!

Share