SLO informerar: Köp förköp till Helsingborg

SLO informerar: den 13 september återupptas den allsvenska guldspurten för Blåvitts del, i och med bortamatchen mot Helsingborg. Vi hoppas på ett starkt blåvitt stöd på plats – men storleken på vår sektion kommer styras av hur många blåvita som köper förköpsbiljetter.

HeIF 1Efter en konstruktiv diskussion mellan IFK Göteborg och Helsingborgs IF, där HIF varit mycket tillmötesgående, står det klart att följande förutsättningar gäller för bortasektionens storlek på Olympia:

Vår sektion har i utgångsläget 10 procent av arenakapaciteten, totalt 1.300 platser. Vi har dock möjlighet att i det närmaste fördubbla kapaciteten – och få hela norra kortsidan.

Förutsättningen för ökningen är som vanligt: vi måste visa att vi behöver platserna, genom förköp. I början på nästa vecka kommer en avstämning göras mellan klubbarna och baserat på antalet köpta biljetter, kommer då den slutliga kapaciteten fastställas.

Kan vi alltså leverera ytterligare ett historiskt blåvittfölje på bortaplan i år, nu när guldspurten ska avgöras? Det är det upp till oss alla att se till.

» Köp din biljett här
» Boka resa med Änglarna här

(SLO:s vanliga bortareseinformation kommer inom kort).

Share