Änglarna startar insamling till förmån för UNICEFs katastrofarbete

MFF-familjen var först ut och nu startar även Supporterklubben Änglarna en insamling till UNICEF för stöd till den humanitära katastrofens offer.

Barnen drabbas som alltid hårdast

mossmotiv3 - KopiaAldrig tidigare har så många stora katastrofer pågått samtidigt som just nu. Vi matas av bilder och nyheter om övergrepp och missförhållanden i Irak, Syrien, Gaza, Centralafrikanska Republiken och Sydsudan. UNICEF är på plats i alla de här länderna och levererar mat, näringstillskott, rent vatten, sockersaltlösning mot uttorkning, tält och mycket mer. Behoven är enorma och pengarna räcker inte till. Allas hjälp behövs för att kunna fortsätta rädda barns liv.

Just nu är mer än 25 miljoner barn på flykt i världen. Supporterklubben Änglarna vill därför hjälp till i arbetet för dessa barn genom den här insamlingen i IFK Göteborgs och det blåvita supporterkollektivets namn.

Vi har visat förut att vi kan samlas och tillsammans bidra stort med både hjärta och plånbok. Så tveka inte, följ länkarna nedan och skänk ett bidrag. Tillsammans gör vi skillnad!

Stöd insamlingen

Besök https://unicef.se/egna-insamlingar/anglarnas-insamling-till-forman-for-unicefs-katastrofarbete eller skänk 50 kr direkt via SMS! Skicka KÄMPA 3117 till 72 900

Share