SLO informerar: inför Helsingborg

Söndagen den 13 september klockan 17:30 går vi upp mot Helsingborg på bortaplan. Ni som ska dit hittar praktisk information här. Notera att det är mycket viktigt att alla änglar som ska ner snabbt köper förköp, för att vi ska kunna maximera bortasektionen.

HeIF 1Arena
HIF spelar sina hemmamatcher på Olympia, som har en kapacitet på drygt 13.000 personer. Arenan byggs för närvarande om, något som sker i etapper. Området runt arenan kan därför vara en byggarbetsplats på vissa ställen. Adressen är Mellersta Stenbocksgatan, se karta och vägbeskrivning.

Bortasektion
Bortasektionen ligger på norra kortsidan och heter sektion N, se arenaöversikt. I utgångsläget har den en kapacitet på 1.300 platser, men detta kan ökas markant om det säljs mycket förköpsbiljetter till vår sektion och vi därmed kan påvisa ett behov – se mer här. Grindarna öppnar en timma före match, kl 16:30.

Som vanligt finns ett öltält bakom vår bortasektion, åldersgräns 18 år och tillgång mot uppvisande av biljett. Detta öppnar samtidigt som grindarna.

Det är tillåtet att hänga banderoller på räcket, men vi ombeds att inte täcka reklamen.

Biljetter
Vi uppmanar verkligen till förköp av biljetter, för att skapa förutsättningar för ett blåvitt jättestöd på plats – hjälp oss maximera kapaciteten på vår sektion. Med förköpt biljett slipper man dessutom två köer; först till biljettkiosk och sen till grindarna. Priser (inkl serviceavgift):

Vuxen: 150 kr.
Ungdom (t.o.m 18 år), student, pensionär: 100 kr.
Barn (5-12 år): 60 kr.

Under matchdag kommer biljetter att säljas i biljettkassa i anslutning till bortaentrén, men räkna med kö. Både kort- och kontantbetalning accepteras.
Supporterkort visas för personalen i spärrarna och prickas av mot lista.

Kiosker / service
Kioskerna har normalt utbud. Dessutom finns som sagt ett pubtält inom en inhägnad yta, med alkoholhaltig dryck och utökade matalternativ. Både kort- och kontantbetalning accepteras.

Pubsamling
Vid besöken i Helsingborg brukar många änglar samlas på Harrys, Järnvägsgatan 7. SÄ-bussarna kommer att stanna där i vanlig ordning. Harrys hälsar oss varmt välkomna från kl 13:00 och kommer erbjuda bra priser på öl och burgare. De ber oss samtidigt att inte använda klibbor där inne. Se till att sluta upp och värm med kamraterna, men ta ett gemensamt ansvar för vi är välkomna även nästa år.

Parkering
Det brukar finnas en hel del parkeringar utanför Olympias bortaläktare, framför Idrottens hus. Vi rekommenderas att nyttja denna och övriga parkeringar norr om Olympia.

Övrigt
anders-almgren-100-2012Skånepolisen fick positiva omdömen från flera håll inom Blåvittfamiljen efter insatsen runt MFF-IFK i början på augusti. Med anledning av det kan det påpekas att vi kommer ha samma polisinsatschef, det vill säga operativt ansvarig för polisinsatsen, i Helsingborg som vi hade i Malmö.

SLO Anders Almgren är på plats och nås på 031-703 73 37.

Share