Nu satsar vi på film

filmprojekt 2De flesta har förmodligen noterat har Änglarna denna säsong börjat filma och dokumentera den blåvita läktarkulturen. Detta som ett komplement till vår fantastiska fotograf, Fredrik, som i flera år fotograferat vid IFK: s hemmamatcher. Vi upplever att detta är något som uppskattas i de blåvita leden och även att denna typ av dokumentation är viktig.

Syftet med filmandet är att öka intresset för IFK Göteborg och visa på den andra delen av matchupplevelsen, alltså det som sker på läktaren. Som en ytterligare del kommer fokus också att läggas på supporterintervjuer, supporterklubbens verksamhet och andra intressant saker som sker runt IFK Göteborg och den blåvita supporterkulturen.

Viktigt att poängtera är att filmerna inte bara kommer att handla om Kommandobryggan. Även om det kommer att ligga mycket fokus på denna sektion, ser vi det som oerhört viktigt att inte glömma av att även dokumentera den passion som finns på övriga arenan, alltså allt från Young Fellows till Gamla Kamrater.

Vi vill att så många som möjligt ser våra filmer och då inte minst de som sällan eller aldrig går på IFK:s hemmamatcher. Därför uppskattar vi att ni sprider filmerna så att så många som möjligt blir frälsta av vårt kära Blåvitt. Visa gärna även ditt stöd genom att bli prenumerant på Änglarnas youtubekanal.

PS
Har du erfarenhet av film och media och vill engagera dig i Supporterklubben? Just nu söker vi särskilt änglar som vill arbeta med intervjuer, redigering och filmning. Är du intresserad så mejla sebastian.stenman@anglarna.se

Share