Förlåt oss

resegruppenTyvärr solkades glädjen över den räddade poängen och fortsatt serieledning efter mötet mot IF Elfsborg i torsdags av att det uppstod problem i samband med hemresan då våra bussar blivit försenade under ett annat åtagande och helt enkelt inte väntade på oss utanför bortainsläppet som vi är vana vid.

Exakt vad som orsakade den uppkomna situationen är ännu inte helt klarlagt, men det rör sig uppenbart om missar i kommunikationen mellan vår bussleverantör och oss.

Vi ber därför naturligtvis så jättemycket om ursäkt för vår inblandning i det inträffade och kommer göra vårt yttersta för att det inte återupprepas. I övrigt är det inte så väldigt mycket vi i nuläget kan gå ut med kring orsaken till det hela eftersom ingenting är riktigt klarlagt mer än att det tog lite onödigt lång tid att ta sig hem den här gången.

Vi beklagar som sagt det inträffade och ber om alla resenärers förståelse och fortsatt förtroende.

resegruppen
resor@anglarna.se

Share
Etiketter: ,