KB on tour – repris mot AIK

SEKTION031:

10897953_617817525013987_8035054501312741149_nI måndagens avgörande match kan varje detalj vara avgörande, inte minst det stöd vi står för från läktarna. Det här kommer bli en tight kamp hela vägen. Det gäller därför att alla verkligen ser till att vara på plats och ge allt. För att maximera stödet, så upprepar vi den lyckade satsningen från Borås borta: det är dags för ”KB on tour” igen.

Vid flera tillfällen i år har läktarstödet varit magiskt, både borta och hemma. Nu har vi en ny helt avgörande match, där vår prestation – precis som lagets – måste hålla högsta nivå.

För att maximera detta kommer vi på nytt organisera en ”KB on tour”.  Detta gjordes första gången på bortaplan i Borås tidigare i höst och är ett sätt att formera oss på bortaläktaren för att maximera det verbala stödet.

Idén är att vi ställer upp capogrupperna och LS på det sätt vi är vana vid från Gamla Ullevi. Liksom i Borås kommer LS stå längst till höger om man är vänd mot planen (sektion 307), därefter följer i tur och ordning Bombers, UG, Supras och Sektion Oslo åt vänster (igen: vänd mot planen). Ni har en arenaskiss här.

Alla änglar som är på plats uppmanas att sprida sig så att ni står på Kommandobryggan eller LS. Igenkänningen och de vanliga kamraterna omkring er bidrar till en maximal verbal insats.

Där har ni det, änglar. På måndag har vi den viktigaste matchen på sex år.

Var där och ge ALLT för Blåvitt!

Share