SLO: inför Supercupfinalen

Söndagen den 8 november klockan 19:30 avgörs Supercupfinalen 2015, på bortaplan mot nyblivna svenska mästarna IFK Norrköping. Ni som ska dit hittar praktisk information här.

rutor - Kopia1hhhhhhArena / bortasektion
Norrköping spelar sina hemmamatcher på Nya Parken, med en kapacitet på 16.000 platser. Adressen är Ektorpsvägen 1, se karta och vägbeskrivning. Bortasektionen ligger på södra kortsidan och heter sektion Q, se arenaöversikt. Grindarna öppnar 18:30.

Räcket längst ner på sektionen är tillgänglig som banderollyta. Maskering och klistermärken är förbjudna på arenan. Påträffas de i visitationen, så får man lämna dem ifrån sig till närvarande personal eller stanna på utsidan.

Biljetter
För smidigt insläpp rekommenderar vi som vanligt förköp av biljetter.
Pris (inkl serviceavgift): 100 kr.

Under matchdag kommer biljetter att säljas i biljettkassa i anslutning till bortaentrén. Både kort och kontantbetalning accepteras i arenans biljettkiosker. Supporterårskortet gäller inte som biljett i denna match.

Kiosker / service
Kioskerna har normalt utbud och både kort- och kontantbetalning accepteras.

Parkering
Det är ont om parkeringar i omedelbar anslutning till arenan. Eftersom det är söndag är dock parkering gratis på City P:s platser som finns i omgivningen. Håll dock koll på ev skyltning, vissa parkeringar är privata.

Övrigt
IFK Göteborg har ingen SLO på plats under den här matchen.

Share