Med anledning av IFKs planerade träningsläger i Dubai

loggaTidigare i veckan offentliggjorde IFK Göteborg att man i januari 2016 planerar bege sig till Dubai för ett träningsläger. Supporterklubben Änglarna vill härmed framföra det olämpliga i detta.

Vi är naturligtvis måna om att vårt representationslag får så bra förutsättningar som möjligt inför säsongen 2016. Detta ska dock inte ske på bekostnad av föreningens värderingar så det är med förvåning och besvikelse vi mottagit informationen om Dubai som valt resmål.

Vi är stolta över att stötta en kamratförening och vi tycker att vi som medlemmar och supportrar har rätt att förvänta oss mer av vår älskade förening än att den bidrar till att legitimera en regim vars syn på mänskliga rättigheter är minst sagt bedrövlig.

Vi uppmanar sålunda härmed IFK Göteborgs ledning att riva upp liggande beslut, tänka om och göra rätt.

Share