Sugen på att flyga till bortamatchen mot Östersund?

Östersund Away

Söndagen den 15: e maj spelar IFK en bortamatch långt från Göteborg. Det är då dags att möta nykomlingen Östersund FK. Detta är dock inte ett hinder som ska behöva betyda särskilt mycket. Änglarnas resegrupp har sett på möjligheten att abonnera flyg till matchen. Priset för resa tur och retur ligger på cirka 1800 kr per person.  Därtill tillkommer cirka 150 kronor för flygbuss direkt till arenan. Avfärd sker på matchdagen och vi åker hem igen direkt efter matchen. Flyget kommer i sådana fall ha plats för cirka 180 personer och ingen medhavd alkohol är tillåten. Däremot kommer öl och vin samt mackor finnas till försäljning under eventuell flygresa. Åldersgräns är densamma som för vanliga resor; det vill säga 16 år med målsmans godkännande.

För att kunna genomföra en sådan här resa måste resegruppen få veta hur stort intresset är från alla blåvita kamrater. Därför ber vi dig som är intresserad av denna resa att mejla en intresseanmälan till resor@anglarna.se med namn och mejladress. Intresseanmälningar tas emot till och med fredagen den 18: e mars klockan 19.04. Med det anmälda intresset som underlag kommer sedan resegruppen göra en uppskattning om det är möjligt att genomföra resan eller ej. Intresseanmälan är inte ett bindande avtal. Notera dock följande: Skickar du in en intresseanmälan så är det viktigt att du är seriös och med stor sannolikhet även kommer att boka resa om den genomförs. Det är därför oerhört viktigt att ni respekterar denna uppmaning, speciellt om vi ska kunna genomföra liknande resor i framtiden.

Om resan beslutas vara möjlig att genomföra kommer den att läggas ut till försäljning senast tisdagen den 22:e mars. Då kommer även ytterligare praktisk information att publiceras.
flyget

Share