Häng med Änglarna till Bortapremiären!

Falkenbergs FF Away

Årets första bortamatch (det var Frej), men årets första allsvenska bortamatch blir i Falkenberg. Om det är något vi ska ta med oss från förra säsongen så är det vårt bortastöd. Så varför inte rivstarta den här säsongen med att ta revansch efter förra säsongens förlust i den blåsiga staden, och samtidigt sätta ribban för den kommande säsongen. Så boka din resa till Falkenberg redan nu, och hjälp till att visa att IFK Göteborg har Sveriges bästa bortastöd! Vi ska ta oss till en fest på Götaplatsen och vägen dit startar med en resa till Falkenberg. Ditt stöd gör stor skillnad för spelarna på planen.

Bortasektionen i Falkenberg sålde slut på bara några timmar. Enligt IFK Göteborgs SLO är även resterande delar av arenan nu i princip slutsålda. Allt talar för att detta blir något av en hemmamatch på bortaplan. Nu är det bara dags för dig att även införskaffa resa till matchen. Änglarna fyllde första bussen på drygt en dag, men visst ska vi bli fler?

Pris: 110 kr för medlemmar, 160 kr för övriga.

Avgång: Kl. 13.00, vid bussparkeringen norr om Nils Ericson terminalen.

Åldersgräns: 18 år (16 år med vårdnadshavares medgivande, maila resor@anglarna.se för mer information).

Du bokar resan i Änglarnas webshop eller över disk i Blåvittshopen.

Pubsamling

Änglarna har varit i kontakt med Glenn sportbar som välkomnar alla blåvita till pubsamling inför matchen. Hamburgare och öl/vin kostar 150 kr (även vegetariskt alternativ finns). Räkna med att även närliggande pubar kommer att ta emot blåvita.

fff

 

 

 

Share