Storsatsning på bortaresan till Örebro!

Söndagen den 24: e april går vi upp mot Örebro SK på bortaplan. Vi vet att denna bortamatch vanligen är svår att dra folk till. Därför gör Änglarna i år en särskild satsning på denna resa. Vad vi nu kan säga är att vi kommer att arrangera en aktivitet på plats i Örebro. Därtill är det inte omöjligt att det blir en och annan överraskning under resans gång. Då matchen spelas dagen före de flesta inkasserar lönen har vi även satt ett fantastiskt pris. Vad sägs om 199 kr för medlemmar? Är du tidig och bokar så får du även inträdet till matchen på köpet! Så vad väntar du på? Häng med oss på Super-resa till Örebro, eller ångra dig för evigt!

Örebro Away

Pris: 199 kr för medlemmar, 299 kr för övriga.

Avgång: Avresa från Göteborgsoperan kl. 10. 30.

Åldersgräns: 18 år (16 år med vårdnadshavares medgivande) (Maila resor@anglarna.se för mer information)

Notera att Supporterklubbens bussar avgår från Göteborgsoperan och inte bussparkeringen vid Nils Ericsonsterminalen som tidigare.

Supporterklubben Änglarna har från och med denna match ett helt nytt bokningssystem. Inga resor säljs längre i webshopen utan istället genom Tickster (se länk nedan). Viktigt för dig som resenär är därför att du har med din biljett till resorna. Du får en mobilbiljett som du visar upp vid avgång. Det finns också möjligheten att skriva ut biljetten.

Du bokar din resa över Tickster här!

öskbild

Share