Tåg till Helsingborg!

Den 29: e maj händer det, då åker vi tåg till Helsingborg! Att detta kommer bli en av årets häftigaste resor står redan nu klart. Nu är det bara för dig att boka in dig. Det finns totalt 450 platser till försäljning. Dröj inte för länge dock, då platserna kan ta slut fort som vinden.  Priset för resan är samma för alla (oavsett om du är medlem i Änglarna eller inte). Däremot kan du som medlem få inträdet till matchen helt gratis, om du är en av de första som bokar. Alltså: tåg, bra pris, söndagsmatch och en relativt kort bortaresa; det finns inte en anledning för dig att stanna hemma!

HIF Away

Pris: 350 kr för alla (de första medlemmarna kan välja till inträde).

Avgångstider: Från Göteborg 11.40, från Helsingborg 18.10 (Viktigt att ni håller dessa tider, då tåget följer tidtabellen!).

Åldersgräns: 18 år (16 år med vårdnadshavares medgivande) (Maila resemailen för mer information)

Vi rekommenderar alla våra resenärer att gå mot arenan efter ankomsten till Helsingborg. Detta då tåget anländer ungefär en timme innan matchstart.

Notera att Supporterklubben Änglarna har ett helt nytt bokningssystem. Inga resor säljs längre i webshopen utan istället genom Tickster (se länk nedan). Viktigt för dig som resenär är därför att du har med dig din biljett till resorna. Du får en mobilbiljett som du visar upp vid avgång. Det finns också möjligheten att skriva ut biljetten.

Du bokar din resa över Tickster här!

hifbild

Share