Ingen organiserad resa till Gävle eller Östersund

Nu är allsvenskan äntligen igång och precis som 2015 har bortaresandet än så länge varit helt fantastiskt. Cirka 3300 kamrater var på plats i bortapremiären mot Falkenberg och mot AIK infann sig ungefär 1400 blåvita. Detta är något vi ska vara mycket stolta över och ta med oss längre fram i säsongen.

Snart väntar dock två bortamatcher långt från Göteborg. Matchen mot Gefle IF spelas tyvärr på en måndag (den 2: a maj). Då vi av erfarenhet vet att detta är en resa få änglar prioriterar (och pga. av att matchen spelas på en måndag) har vi valt att inte arrangera någon resa. För den som ändå har tänkt ta sig till matchen rekommenderas tåg (se www.sj.se). En annan möjlighet är att flyga till Stockholm och åka tåg resterande väg till Gävle (se www.sas.se). Notera att för dig som är under 26 år finns (om du blir medlem i SAS) även möjligheten att ta del av rabatterade priser.

Cirka två veckor senare spelas ytterligare en bortamatch i Sveriges norra delar. Det handlar om Östersund FK som IFK möter på Jämtkraft Arena söndagen den 15: e maj. Änglarna försökte genomföra en blåvit flygresa till denna match, men det var tyvärr inte möjligt på grund av för lågt intresse. Ingen annan organiserad resa kommer att arrangeras. Även för denna match rekommenderas tåg eller flyg för den som ändå vill vara på plats.

Missa inte att boka Änglarnas resor till Örebro och Helsingborg som nu ligger ute till försäljning. Du bokar resorna hos Tickster.

BILDFFF

Share