Har lönen trillat in på kontot? Då är det dags att boka tågresa!

Nu är det bara ungefär en månad kvar tills vi åker tåg till Helsingborg och du ska med så klart! Eftersom vi vet att lönen nyss har inkommit för många änglar så vill vi passa på att påminna er att säkra er plats på årets häftigaste resa. Att vi änglar har längtat efter att få åka tåg har nog inte undgått någon, nu har vi chansen igen! Som tidigare nämnt har Änglarna 450 platser till förfogande och priset för resan är 350 kr. Helsingborg har även på senare år blivit en blåvit favoritmotståndare vilket är ännu en anledning till att boka resa. Det är förra årets tre möten ett bevis på som resulterade i tre blåvita segrar (2-0, 3-1 och 1-2).

En episk tågresa, sista matchen innan EM-uppehållet och förhoppningsvis en blåvit seger. Det är väl inget du vill missa?

HIF Away 29/5

Pris: 350 kr för alla.

Avgångstider: Från Göteborg 11.40, från Helsingborg 18.10 (Viktigt att ni håller dessa tider, då tåget följer tidtabellen!).

Åldersgräns: 18 år (16 år med vårdnadshavares medgivande) (Maila resemailen för mer information)

Vi rekommenderar alla våra resenärer att gå mot arenan efter ankomsten till Helsingborg. Detta då tåget anländer ungefär en timme innan matchstart.

Notera att Supporterklubben Änglarna har ett helt nytt bokningssystem. Inga resor säljs längre i webshopen utan istället genom Tickster (se länk nedan). Viktigt för dig som resenär är därför att du har med dig din biljett till resorna. Du får en mobilbiljett som du visar upp vid avgång. Det finns också möjligheten att skriva ut biljetten.

Du bokar din resa över Tickster här!

hifbild

Share