Har du fixat resa och matchbiljett till Helsingborg Away?

Som tidigare nämnts går vårens häftigaste resa till Helsingborg, då åker vi nämligen tåg! Många bokningar har redan kommit in men tåget är inte helt slutsålt än. Därmed är det dags för dig att agera! Matchen mot Helsingborg avslutar vårsäsongen och blir sista blåvita tävlingsmatchen på över en månad. Det vill du inte missa!

Det rekommenderas även starkt att du köper din matchbiljett i god tid. IFK har endast tilldelats 1000 platser vilket med största sannolikhet kommer att sälja slut snart. Boka därför din biljett nu, så slipper du stå utanför! Matchbiljett köper du här.

HIF Away 29:e maj 2016

Pris: 350 kr för alla.

Avgångstider: Från Göteborg 11.40, från Helsingborg 18.10 (Viktigt att ni håller dessa tider, då tåget följer tidtabellen!).

Åldersgräns: 18 år (16 år med vårdnadshavares medgivande) (Maila resemailen för mer information)

Vi rekommenderar alla våra resenärer att gå mot arenan efter ankomsten till Helsingborg. Detta då tåget anländer ungefär en timme innan matchstart.

Notera att Supporterklubben Änglarna har ett helt nytt bokningssystem. Inga resor säljs längre i webshopen utan istället genom Tickster (se länk nedan). Viktigt för dig som resenär är därför att du har med dig din biljett till resorna. Du får en mobilbiljett som du visar upp vid avgång. Det finns också möjligheten att skriva ut biljetten.

Du bokar din resa över Tickster här!

 

Share