Viktig information inför tågresan till Helsingborg

HIF Away 29:e maj 2016

Avgångs- och ankomsttider

-Tåget avgår ifrån Göteborgs Centralstation 11.40.

-Ankommer i Helsingborg 13.50.

-Avgångstid från Helsingborg 18.10.

-Ankomsttid i Göteborg cirka 20.30.

Änglarnas tågresa till Helsingborg är nu slutsåld vilket visar vilket sug det finns att åka tåg till bortamatcherna bland blåvita. På söndag är det dags för avresa och vi har samlat viktig information för dig som resenär här nedan.

Tåget körs fram cirka 20 minuter innan avresa. Var därför på plats i god tid, gärna minst 30 minuter innan avfärd. Tåget kommer inte att vänta på någon utan håller avsatt tid.

Vid avgång från Göteborg visar du din biljett till en av reseledarna som skannar den. Därefter gäller fri placering i något av tågets sex stycken vagnar. För enkelhetens skull vill vi dock att ni sätter er på samma vagn under både dit- och hemresan. De medlemmar som har utnyttjat Änglarnas erbjudande med inträde till matchen söker upp reseledare Erika, som delar ut dessa vid avfärd. Det kommer att finnas möjligheten att bevara saker i tåget under matchen, dock på egen risk.

Det är väldigt viktigt att vi sköter oss i tåget och undviker all typ av skadegörelse. Detta har stor betydelse för om vi beslutar att satsa på fler tågresor i framtiden eller ej. Egen dryck får tas med på resan. Tyvärr finns ingen försäljning av mat ombord på tåget, tänk därför på att äta innan eller eventuellt ta med egen mat.

Änglarna kommer att ha två fotografer (Fredrik och John) ombord på tåget för att dokumentera resan. Vill du exempelvis inte vara med på bild så prata med aktuell fotograf.

Vid ankomst till Helsingborg rekommenderar vi alla våra resenärer att gå mot Olympia. Detta då tåget anländer ungefär en timme innan matchstart. Efter matchens slut rekommenderar vi på samma sätt att alla resenärer går direkt till Centralstationen. Då skannas biljetten av en ytterligare gång, så håll tag i denna!

Har du någon annan fråga under resans gång så finns våra reseledare på plats och är behjälpliga.

Övrig information om resorna

Resetelefonen når du på nummer, 0729202386 (endast påslagen matchdag)
Ordningsregler för resorna: anglarna.se/resor/ordningsregler/
Praktisk information: anglarna.se/resor/praktisk-information/

Vi hoppas på en mycket trevlig tågresa och inte minst tre poäng. Vi syns på söndag, kamrater!

Share