Resegruppen: Inför Europa League-kvalet

Efter fjolårets andraplacering i allsvenskan är IFK klara för Europa League-kval nu i sommar. Blåvitt kommer att gå in i första kvalomgången som spelas torsdagarna 30/6 respektive 7/7. Lottningen som avgör vilka Kamraterna ställs emot sker måndagen 20/6. Då vet vi även när hemma- och bortamatchen spelas. Med anledning av detta vill Resegruppen informera att möjligheterna till organiserade resor till dessa bortamatcher kommer att ses över. Utifrån spelplats och sannolikt intresse från er resenärer kommer sedan en bedömning göras om det är möjligt att genomföra en resa eller ej. Mer information kommer när lottningen är genomförd.

Mer information om speldagar vid eventuellt avancemang hittas på Uefas hemsida.

Så här såg äventyret ut i Europa 2015:

Share