Familjebuss till Borås!

Du minns väl förra årets bortamatch mot Elfsborg? Dagen inleddes med en imponerande bilkaravan och uppladdning med spelarbussen. När alla var på plats på Borås Arena följde en total överkörning signerad det stora blåvita bortaföljet. Om en åskådare med lite kunskap om allsvenskan skulle ha sett matchen, hade hen trott att Kamraterna spelade på hemmaplan! Dagen avslutades med en förlösande kvittering av Emil Salomonsson på straff inför en euforisk bortapublik (se filmen här nedan om du missade detta, eller vill uppleva allt igen).

Nu är det snart dags igen! I år gör vi en särskild satsning på blåvita familjer och arrangerar därför en familjebuss. Även om resan riktar sig främst till familjer får självklart även den som vill ha en lugn resa åka med oss i denna buss. Däremot är det inte tillåtet att förtära alkohol på denna buss. Som vanligt har vi även vår ordinarie resa som riktar sig till alla (se nedan för åldersgräns dock). Mer information om resan hittas nedan och även när du gör din bokning i Tickster.

Mot Borås och tre poäng!

Ellos Away

Pris, Vanlig buss: Medlem i Supporterklubben Änglarna; 89 kr, ej medlem; 139 kr. De första medlemmarna som bokar kan få välja till inträde inkluderat i samma pris, så boka tidigt!

Familjebuss: 109 kr/person. Matchbiljett ingår ej.

Avgång: Clarion hotel post (Posthotellet vid Drottningtorget).

Åldersgräns: 18 år (16 år med vårdnadshavares medgivande. Maila resor@anglarna.se för mer information). Se nedan för familjebussen.

Viktig information om familjebussen: Ingen alkohol är tillåten och barn under 16 måste ha med sig målsman. Detta för en ”lugn och städad” resa.

Notera att Supporterklubbens bussar avgår från en ny plats. Posthotellet ( Clarion hotel post) vid drottningtorget är det nu som gäller!

Du bokar din resa över Tickster här! Viktigt för dig som resenär är därför att du har med din biljett. Du får en mobilbiljett som du visar upp vid avgång. Det finns också möjligheten att skriva ut biljetten. Kolla även in vårt facebook-evenemang för resan!

 

Share