Viktig information: Ändrad avgångstid för söndagens resa

På söndag klockan 15:00 spelar IFK Göteborg en otroligt viktig match mot IF Elfsborg i Borås. Sedan tidigare är det klart att Änglarna kör resa till matchen. Avgångstiden var satt till kl. 13.00 för att åka direkt till arenan. Nu har dock ett sent initiativ till gemensam marsch gåtts ut med.

Saxat från Ultras Göteborgs facebooksida:

Kommandobryggan on tour!

På söndag är det dags att visa vilket som är Västsveriges enda lag, därför har grupperna på Kommandobryggan en uppmaning:

Samling på Stora Torget i Borås för gemensam marsch ca 13:30. Därefter ställer vi oss på bortasektionen på samma sätt som vi står på Kommandobryggan.

Det kommer även finnas hattar till salu för 50 kronor på Stora Torget innan.

Det här är vår hemmaplan!

Väl mött kamrater!

Då vi av erfarenhet vet att många av våra resenärer troligtvis föredrar att delta i marschen har vi ändrat avgångstiden till klockan 12:00. All övrig information är densamma, det är alltså endast avgångstiden som är ändrad på. Samtidigt inser vi att tiden är knapp, något som Resegruppen i detta fallet inte kunnat påverka. Vi hoppas verkligen att denna ändring inte ställer till några problem för våra resenärer. Var god mejla resor@anglarna.se om det skulle vara så.

Vi hoppas på en mycket trevlig resa. Syns på söndag kl. 12.00, kamrater!

Share