Häng med till Jönköping!

Söndagen den 31:e juli spelar Blåvitt mot Jönköping Södra på bortaplan. Änglarnas resegrupp vill först börja med att be om ursäkt till våra resenärer för den sent utkomna informationen om denna resan. Anledningen till detta var att en blåvit busskaravan höll på och planeras av olika blåvita supporteraktörer (inklusive Supporterklubben Änglarna), som tyvärr blev inställd. Men självklart ska vi åka till Jönköping ändå! Änglarna kör resa med ett kanonpris för dig som är medlem. Eller vad sägs om 115 kr för resa (och inkluderat inträde till matchen för de 40 första av dessa som bokar)? Priset för övriga är 165 kr, då ingår dock ej inträde till matchen.

Vi går in i ett viktigt skede av allsvenskan nu, och då gäller det att hänga med i toppen. Vi på läktaren kan naturligtvis bidra och påverka en hel del. Vill du bidra till blåvit framgång på planen? Följ då med oss till Jönköping!

Jönköping Away

Pris: Medlem i Supporterklubben Änglarna; 115 kr (inträde till matchen ingår till de 40 första som bokar). Icke-medlem; 165 kr (endast resa).

Avgång: Bussen avgår från Posthotellet klockan 11:00.

Åldersgräns: 18 år (16 år med vårdnadshavares medgivande) (Maila resor@anglarna.se för mer information).

Viktigt för dig som resenär är att du har med din biljett till resorna. Du får en mobilbiljett som du visar upp vid avgång. Det finns också möjligheten att skriva ut biljetten.

Du bokar din resa över Tickster här!

 

 

 

Share