Intresseanmäl dig till Finlandsresan!

Efter kvällens blåvita avancemang i Europa Leagues andra kvalomgång står det nu klart att IFK ställs mot HJK Helsinki i den tredje omgången. Detta innebär att IFK spelar hemma på Gamla Ullevi 28/7 och på bortaplan i Helsingfors 4/8. Änglarnas resegrupp har kollat på möjligheterna för att genomföra en organiserad resa till bortamatchen.

Information om resan

Hålltider för resa med buss och färja:

-Bussresa från Göteborg kommer att avgå onsdag morgon (3/8).

-Vi åker färja från Stockholm på onsdag eftermiddag (3/8).

-Framme i Helsingfors på morgonen (matchdagen 4/8).

-Avresa hemåt på eftermiddagen på fredagen (5/8).

-Hemma i Göteborg igen på lördag eftermiddag/kvällen (6/8).

Priset per person kommer att ligga på cirka 1500 kr. Viktigt att betona är att priset är räknat på en fullsatt buss. Då ingår bussresa, resa med färja och en hytt på färjan (då vi reser över natten). Hytten delar du med 3 andra kamrater. Notera att det blir en natt i Helsingfors (från torsdagen till fredagen). Sovplats i Helsingfors ingår dock inte i Änglarnas resa, utan är något en får lösa på egen hand.

Anmäl ditt intresse till resor@anglarna.se innan måndagen den 25: e juli klockan 16.00. Var seriös med din anmälan och mejla inte om du inte vet att du har möjlighet att åka. Utifrån det anmälda intresset kommer resegruppen därefter se om det är möjligt att genomföra en resa. Så fort vi har information om det blir resa eller ej kommer detta att publiceras på Änglarnas hemsida och sociala medier. Det är ni resenärer som avgör om det blir någon resa, så intresseanmäl dig nu!

 

 

 

Share