För dig som ska resa med oss till Helsingfors

Vi har nu äntligen fått klart med all information inför resan till Helsingfors. En bokningslänk kommer att skickas ut till de som anmält sitt intresse under kvällen. Denna länken är alltså endast för de som anmält sitt intresse, och ingen annan. Vid eventuella avhopp mejla genast till resor@anglarna.se och meddela detta till oss! Är du intresserad av att resa med oss men har inte anmält detta? Kontakta då oss så meddelar vi snarast om det blir några avhopp. Mejla även om du av någon anledning inte skulle motta ett mejl från oss ikväll. Då vi måste boka hytter på färjorna imorgon förmiddag föredrar vi om så många som möjligt kan genomföra betalningen ikväll, alternativt meddela oss att ni kommer åka med och sedan betala senast onsdag (27/7) klockan 22.00. Till er som vill bli upphämtade i Stockholm, meddela detta till oss snarast på ovan mejladress, så bestämmer vi en upphämtningsplats.

Priset för resan är satt till förmånliga 1400 kr. Då ingår bussresa, resa med färja och en hytt på färjan (då vi reser över natten båda vägarna). Hytten delar du med 3 andra kamrater. Notera att det blir en natt i Helsingfors (från torsdagen till fredagen). Sovplats i Helsingfors ingår dock inte i Änglarnas resa, utan är något en får lösa på egen hand.

HJK Helsinki Away

Pris: 1400 kr för alla, oavsett medlem i Änglarna eller ej. Inträde till matchen ingår ej.

Avgång: Bussen avgår från Posthotellet klockan 08:00 onsdagen den 3:e augusti.

Hålltider:

-Bussresa från Göteborg kommer att avgå onsdag morgon kl 08:00 (3/8).

-Vi åker färja från Stockholm (Värtahamnen) klockan 16:45 på onsdag eftermiddag (3/8).

-Framme i Helsingfors (Olympiaterminalen) klockan 09:55 (matchdagen 4/8).

-Matchstart klockan 19:00 (4/8, lokal tid).

-Avresa hemåt på på fredagen (5/8). Incheckning klockan 15:30 på Olympiaterminalen.

Klockan 17:00 avgår färjan mot Stockholm.

-Ankomst i Värtahamnen på lördagen (6/8) klockan 09:30.

-Ankomst i Göteborg på lördag cirka 16:30. (6/8).

Åldersgräns: 18 år.

Viktigt för dig som resenär är att du har med din biljett till resan. Du får en mobilbiljett som du visar upp vid avgång. Det finns också möjligheten att skriva ut biljetten.

Övrig information

-Alla rekommenderas ta med sig pass på resan då det kan förekomma kontroller. Körkort är inte tillräcklig som identifikation. Glöm ej detta!

-Matchbiljett gör du rätt i att köpa före matchen här!

Ytterligare information kommer att ges av våra reseledare på plats. Undrar du över något så tveka inte att fråga någon av dessa! Resetelefonen kommer även att vara påslagen under hela resan. Den når du på det nya numret 072-874 52 43.

Vi ser framemot en kanonresa! Nu kör vi mot Europa!

 

Share