Häng med på Bajen away!

Söndagen den 21:e augusti spelar Blåvitt mot Hammarby IF på Tele2 arena i Stockholm. Avspark är kl. 15.00. Följ med Änglarna upp till Stockholm och bli en del av detta klassiska möte mellan Bajen och IFK Göteborg. Dessa matcher har alltid bjudit på drag på läktarna och oftast dramatik på planen. Tele2 Arena är dessutom en av allsvenskans publikvänligaste arenor med bra servering av mat och dryck samt hyfsad ståplats.

Åker du med Änglarnas bussar blir du körd hela vägen till arenan, via ett stopp på uppladdningsplatsen Kornhamns Torg i Gamla Stan. Efter matchen finns bussarna utanför arenan för att ta dig tillbaka till Göteborg. Smidigt – du behöver inte krångla med att fixa egna transporter. Bara att beställa resa på Tickster (se nedan). Änglarna kör resa med ett extremt förmånligt pris för dig som är medlem. Eller vad sägs om 439 kr för resa (och inkluderat inträde till matchen för de 40 första av dessa som bokar)? Priset för övriga är 539 kr, då ingår dock inte inträde till matchen.

Så, då är det klart? Du följer med till Stockholm söndagen 21/8 och tittar på matchen? Bra! Vi ses på bussen!

Bajen Away

Pris: Medlem i Supporterklubben Änglarna; 439 kr (inträde till matchen ingår till de 40 första som bokar).

Icke-medlem; 539 kr (endast resa).

Avgång: Bussen avgår från Posthotellet klockan 06:00 söndagen 21:e augusti.

Åldersgräns: 18 år.

Viktigt för dig som resenär är att du har med din biljett till resorna. Du får en mobilbiljett som du visar upp vid avgång. Det finns också möjligheten att skriva ut biljetten.

Du bokar din resa över Tickster här!

Att tänka på: Köp gärna din resa så fort som möjligt, platserna kan komma att ta slut.

Du minns väl förra säsongens blåvita seger på Tele2 Arena? Om inte så kolla in filmen nedan, detta vill du inte missa!

Share