Vi tar Paddan till BK Häcken Away!

BK Häcken Away

28:e september 1066 – Vilhelm Erövraren landstiger i Storbritannien efter att ha färdats över Engelska kanalen.

12:e oktober år 1492 – Columbus landstiger i Amerika efter att ha färdats över Atlanten.

Nu har DU möjlighet att delta i en historisk landstigning: måndagen 19:e september kl. 19.00 möter IFK Göteborg BK Häcken på Bravida Arena, Hisingen. Vi planerar för att invadera Hisingen med änglar lastade på Paddanbåtar. Och efter landstigningen marschera upp mot arenan.

Färden tar sin början kl. 17.30 på Kungsportsplatsen (ilastning), över Göta Älv för att landstiga vid Sannegårdshamnen. Därifrån är det en marsch på ca 20 minuter till Bravida Arena. Kostnaden för detta kommer att bli ungefär 100:-/resenär oavsett medlemskap i Änglarna eller inte. De 40 första anmälda medlemmarna i Änglarna får gratis entré till matchen. Mindre prisjusteringar kan dock tillkomma.

Låter detta som en kul idé? För att ro det hela iland (ordvits!) behöver vi veta hur många som är intresserade. Anmäl därför snarast ditt intresse till resor@anglarna.se (allra senast måndagen den 22: e augusti kl. 20.00). Var seriös med din anmälan. Detta är av yttersta vikt för att Änglarna ska kunna genomföra dessa typer av specialresor. Vi återkommer med information så fort vi vet om intresset är tillräckligt stort för att arrangera resan.

BLI INTE DEN SOM STÅR KVAR PÅ SÖDRA ÄLVSTRANDEN NÄR ÄNGLARNA INVADERAR OCH LANDSTIGER PÅ HISINGEN!

Share