Resegruppen informerar inför Paddanturen

På en båååååååt i kanalen, någonstans i Göööteborg, seeeglar en kaaamraaatförening…! Då var det dags att åka båt! Vi tar Paddan till matchen BK Häcken – IFK Göteborg måndagen 19/9 med avspark kl. 19.00… Nedan följer viktig information:

• Planerad avgång är måndagen 19/9 kl. 17.30. Om du har möjlighet att var på plats en tid innan uppskattar vi det. Det underlättar ilastning.
• Paddan/båten avgår från ”Paddanterminalen” vid Kungsportsbron. • Färden till Hisingen tar c:a 30 minuter. Vi åker kanalen förbi Trädgårdsföreningen, Drottningtorget, Brunnsparken, Gustav Adolfs Torg och därefter ut på älven. Vi landstiger på Hisingen vid Sannegårdshamnen. Därifrån är det en promenad/marsch på c:a 20 minuter upp till Bravida Arena. Vägen till arenan kommer att vara märkt med röda band.
• Vi kommer INTE att åka tillbaka med Paddan! Efter matchen tar var och en hand om sig själv och ansvarar för sin hemfärd…
• Mat & dryck kan förtäras på Paddan/båten. Se till att skräp hamnar i soppåsarna som finns ombord.
• Medlemmar i Änglarna som har meddelat i samband med köp av Paddanbiljetten att de vill ha matchbiljett kommer att få detta vid ilastningen.
• Under färden är det förbjudet att stå upp. Av säkerhetsskäl ska alla sitta.
• Det är av säkerhetsskäl (naturligtvis) förbjudet att använda pyroteknik under färden.
• Vi måste följa de anvisningar som personalen/besättningen ger oss. Om personalen/besättningen upplever/bedömer att färden inte kan genomföras på ett säkert sätt kan de avvisa personer eller helt och hållet avbryta färden för samtliga.
• Om du inte fick plats i Paddan så är du välkommen att möta Paddan vid landstigningen på Hisingen vid Sannegårdshamnen. Bl.a. buss nr. 16 från centrala Göteborg går ut mot landstigningsplatsen, hållplats Sannegårdshamnen. Se Västtrafik för mer info. Paddan väntas ankomma Hisingen vid 18.00.

Vi i Änglarnas resegrupp är övertygade om att våra resenärer kommer att sköta allt i samband med denna Paddantur på ett exemplariskt sätt och att vi kommer att visa Göteborg vilka supportrar som dominerar även stadens vattenvägar när det gäller sång, ramsor och stöttning av vårt lag! Vi ses ombord! Eller på Bravida Arena…

Änglarnas resegrupp

Share