Hjalmarhalsduk i shopen!

Gott folk! Hjalmar tackar för sig efter säsongen. Inte många blåvita spelare har satt så många hjärtan i brand som Hjalmar under 2000-talet, kanske ingen. Hjalmars kvalité har många gånger delat den blåvita supporterskaran i två läger, många har svurit över långbollar och misslyckade uppspel. Vad alla blåvita kan enas kring är att maken till lojal spelare får man leta efter. Hjalmar har sedan han kom till IFK 2002 har han stångat sig blodig, sprungit sig slut, aldrig gnällt när det har nötats bänk och alltid visat stor respekt mot supportrarna.

Denna halsduk är ett tack till dig Hjalmar, för allt du gjort för oss och för vår förening.

Allt överskott för denna halsduk går oavkortat till Tifofonden för fler magiska stunder på Gamla för att få spelarna att tagga till och ge allt i alla lägen precis som Hjalmar alltid gjort.

Köp halsduken här: http://shop.anglarna.se/product/hjalmarhalsduk

Share