Valberedningens förslag till styrelse för 2017

Valberedningen i Supporterklubben Änglarna har som uppgift att utvärdera styrelsens arbete samt till årsmötet föreslå kandidater till de olika förtroendeposterna i föreningen. Det är årsmötets uppgift att slutligen ta ställning till, och välja, de företrädare de anser lämpliga.

Valberedningens förslag till styrelse 2017

Ordförande (1 år):
Peter Lindegren 

Ledamöter:
Omval (2 år): Erik Gerdén, Fredrik Strömberg, Sara Pudic, Johan Fredriksson

Nyval (2 år): Rasmus Forsström

Fyllnadsval (1 år): Christoffer Kampelin, Pontus Fredén
Förslag på fyllnadsval sker då Sebastian Stenman och Sofia Bohlin meddelat att de inte har möjlighet att fullfölja sitt styrelsearbete under 2017.

Nina Natri, Mikaël Meisen Dietmann och Joakim Lindberg valde in som ledamöter för två år på årsmötet ifjol och kvarstår således.

Suppleanter (1 år):
Erika Larsson, Linda Malvén

Revisorer:
Marcus Toremar Kristoffer Norén

Revisorssuppleant:
Love Berndtsson

Presentationer av de nya kandidaterna:

Rasmus Forsström, 22 år
Blåvitt har alltid varit en del av mitt liv men började gå mer frekvent under tonåren. Började engagera mig via sociala medier 2013 och hittade via den vägen in till Alltid Blåvitt där jag idag är redaktör. Går på alla hemmamatcher och tar mig till ca 10 bortamatcher per säsong + eventuella europaresor. Jag har mina styrkor i mitt engagemang, planeringsförmåga och kreativitet. Jag hoppas kunna hjälpa till med att bl.a planera och marknadsföra evenemang och liknande. Årskort på L4.

Christoffer Kampelin, 34
Småbarnspappa som följt Blåvitt sedan mitten på 90-talet. Aktiv supporter som stöttar laget från kommandobryggan. Missar sällan eller aldrig en match. Vill jobba för att Änglarna skall ta ytterligare steg framåt och verka för en ännu bättre läktarkultur för IFK Göteborg.

Pontus Fredén, 23
Jag har växt upp på klackläktaren och betraktar den som mitt andra hem. Ser alla matcher hemma som borta, tillhör tifogruppen och står som capo på J-sektionen. Är stolt medlem i läktargruppen GFK och hoppas  ta vårt mantra fest in i styrelsen och ut till alla supportrar. Det skall vara kalas att vara Blåvittsupporter, inte bara vid toppvinster. Alltid. Änglarna har alltid varit kraften i mitten som ser till att sy ihop oss supportrar och där vill jag vara och befästa just det. 

Linda Malvén, 32
Efter att ha flyttat tillbaka till Göteborg vid 15-års ålder började jag sporadiskt gå på matcher tillsammans med några blåvita gymnasiekompisar. Därefter har det rullat på och känslan som infinner sig när jag tittar på, pratar om eller tänker på Blåvitt är att jag som människa har en plats och ett sammanhang. Min primära tanke med mitt engagemang är delat i två delar. Hur vi i Supporterklubben Änglarna kan stärka Blåvitt som varumärke och fotbollslag; att arbeta för att göra Blåvitt till ett attraktivt lag som en vill heja på och som en vill vara supporter för. Den andra delen är hur vi ska locka fler supportrar till att bli en del av Göteborgs största och stoltaste fotbollslag; dels tanken alla ska till arenan, men även att få supportrarna att engagera sig i andra aktiviteter kopplat till Blåvitt samt hur vi engagerar det stora mörkertal av tjejer som är intresserade av Blåvitt och supporterskap; de som ännu inte vågar men vill känna att de är i ett forum och ett sammanhang där de kan engagera sig. Som person är jag drivande och engagerad, intresserad och orädd, bra på att formulera mig i tal och skrift. Jag upplever att jag utvecklas tillsammans med andra människor och att bra idéer är till för att förverkligas. Det är styrkor styrelsen kommer att ha nytta av i det framtida arbetet.

Årsmötet äger rum på Il Professore lördagen den 18/2 kl 12:30, dörrarna öppnas 12:00.

Share