Deadline för platsbyte av årskort till premiären: 28/2

Premiären mot Malmö FF är bara några veckor bort och trycket efter biljetter är stort. Därför vill den blåvita familjen uppmana alla årskortsinnehavare att hämta ut sina biljetter. Vill du kunna välja din plats måste detta göras snarast.

Den första april är det allsvensk premiär och IFK Göteborg tar emot Malmö FF på Ullevi. Trycket efter biljetter är högt och vissa sektioner är mer eftertraktade än andra. På sektioner som Kommandobryggan och Levande Sittplats försöker folk köpa biljett varje dag, men i dagsläget är samtliga biljetter reserverade för att årskortsinnehavare ska ha möjlighet att byta sektion. Detta gör att hundratals biljetter på populära sektioner inte säljs. Därför uppmanar nu vi er att hämta ut era biljetter för att vi ska kunna sälja ut Ullevi så fort som möjligt.

En deadline är satt på den 28 februari 23:59 för att hämta ut sin biljett. Efter detta kommer de årskortsinnehavare som inte hämtat ut sina biljetter bli automatiskt utplacerade på sektionen de har årskort på och få biljetten via mail.

Alla årskortsinnehavare har fått ett mail med ett lösenord och en länk där de kan välja sin plats. Har du inte fått mailet (kolla även skräpposten) eller råkat slänga det kan du maila arskort@ifkgoteborg.se för att få ett nytt. Har du inte möjlighet att göra detta över internet kan du ta med dig ditt lösenord och legitimation till Blåvittshopen och lösa allt där. 

Årskortet kommer inte fungera i biljettspärrarna på Ullevi den första april.

Se till att hämta ut din biljett idag och jaga de som inte gjort det. Tillsammans fyller vi Ullevi och ger spelarna en perfekt start mot det nittonde guldet!

Ej uthämtade årskortsplatser:
Kommandobryggan: 541 st
Levande Sittplats: 202 st
Nedre Stå: 123 st
Sittplats: 841 st

Share