Dubbelt Upp(sala)

På lördag väntar en helt avgörande match mot IK Sirius i Svenska Cupen och den 9 april arrangerar Änglarna årets första bortaresa mot just Sirius. Denna ”Sirius-frossa” vill vi uppmärksamma med kampanjen #dubbeltuppsala.

2014 chockade Uppsalalaget Ullevi när de besegrade IFK Göteborg i Svenska Cupens kvartsfinal med 0-1. Det ska inte få hända igen. Det är vi som ska få nya heta försäsongsfester med kvarts- och semifinaler som sedan når sitt klimax i en cupfinal på en fullsatt arena någonstans i Sverige, gärna Gamla Ullevi. Ska detta bli verklighet måste spelarna göra jobbet och vi på läktaren ska bära fram dem.

De två första matcherna i cupen har varit besvikelser rent publikmässigt. Det ska det bli ändring på på lördag. Köp biljett till dig och dina blåvita bekanta nu.

Se även till att säkra din plats på Änglarnas bussar till årets första bortamatch söndagen den 9 april mot just IK Sirius. Med en färsk lönecheck på kontot kan inte timingen bli bättre. Om fler bokar tidigt ökar chansen till fler bussar och fler änglar på Studenternas IP.

Du kommer aldrig hitta ett roligare och smidigare sätt att åka på bortamatch! 2015 och 2016 var fantastiska år på läktaren på bortaplan. 2017 kommer inte bli annorlunda.

Säkra din plats på Bravida och Änglarnas bussar nu. När du gjort det ser du till att familj och vänner gör samma sak. Det är upp till oss supportrar att det ska bli mycket folk på arenorna. Ingen annan kommer göra det åt oss och ingenting sker per automatik. Dela, retweeta och hetsa. Så ses vi på läktaren.

Köp din biljett till gruppfinalen här.

Köp din biljett till årets första bussresa här.

Share