Bussresa: Peking Away söndagen 4e juni

Peking Away söndagen 4: juni, avspark kl. 17.30

Du kanske säger: “Norrköping, det är en jävla stad” som Ulf Lundell en gång diktade… Men vad du än tycker så är det där Blåvitt spelar sista matchen i Allsvenskan innan sommaruppehållet. Och då måste man ju vara på plats!

Senast vi var i Norrköping var sista matchen av Allsvenskan 2016 – i november. Nu kommer det att vara varmare på läktaren, det kan vi garantera!

Supporterklubben Änglarna ordnar med resa till Peking. Och hem igen. Vi vill naturligtvis att du ska följa med. Så det finns egentligen inget att tveka på: du ska med på sista resan innan sommar-uppehållet! Vi kryddar dessutom resan med studenttema i dessa tider. Bussen kommer vara pyntad, du kommer kunna vinna finfina priser på lotteri.

Pris:

Medlem inkl. biljett (begränsat antal): 319:-
Medlem: 319:-
Icke medlem: 419:-

Bussen avgår klockan 10:30. Kom i god tid.

Köp biljett här: http://www.tickster.com/sv/events/k9yt82dau19hnzg/2017-06-04/studentresa-peking-away

OBS! Matchen är ej fixad!

Share