Tifogruppen skramlar för Änglahjälpen

Under söndagens match mot IFK Norrköping kommer Tifogruppen att skramla till förmån för Änglarnas projekt ”Änglahjälpen”, som går ut på att köpa biljetter till ungdomsföreningar och skolklasser för era donationer. Detta är vi djupt tacksamma för och vi hoppas att ni donerar en slant på söndag samt stöttar Tifogruppen i deras arbete under hösten. En för alla – alla för Blåvitt!

Tifogruppens meddelande:

”Kamrater! 
När det stormar som hårdast runt vår kamratförening, kan det vara skönt att fokusera på något väldigt positivt!

Under åren Ultras Göteborg hade ansvar för tifoarbetet så var det flera insamlingar till förmån för människor och föreningar med anknytning till Göteborg som behövde ekonomisk stöttning.

Tifogruppen tar nu över denna fina tradition! Under söndagens match mot IFK Norrköping på Gamla Ullevi så kommer vi ha insamling runt hela arenan till förmån för Änglahjälpen.
Änglahjälpen är nyligen startat av Supporterklubben Änglarna vars syfte är att kunna ge skolklasser, föreningar och organisationer möjlighet att se på Kamraterna. Vi i Tifogruppen tycker detta är ett mycket gott initiativ till att få barn och ungdomar att upptäcka våran fantastiska förening! Om ni vill läsa mer om Änglahjälpen kan ni gå in på hemsidan: https://www.anglahjalpen.com

Så ta med dig kontanter till matchen eller swisha direkt till Änglahjälpen!”

Share