Det kom ett brev…

Tjena!

Sebastian Eriksson här. Efter förlusten mot Djurgården är det dags för oss att studsa tillbaka. Vi kan bättre än så och det ska vi definitivt visa på lördag. Sedan är det som alltid mycket enklare med er på läktarna som stöd och hjälp. Det är ni som ger oss den extra energin. Det är ni som gör att vi orkar springa de där extra metrarna som behövs. Det är ni som skapar magin.

Som spelare nere på plan vet jag att våra motståndare är jäkligt avundsjuka på det tryck som är på Gamla Ullevi, Pratar vi tifo tror jag inte det finns någon klubb i världen som kan visa upp något liknande det vi såg mot Djurgården. Jag lovar att förmedla er uppmaning till mina kompisar som är aktiva ute i Europa, i Asien, i USA…

Av hela mitt hjärta önskar jag att ni alla kör hela vägen i höst. Jag vet att vårt läge i tabellen inte är vad varken ni eller vi i laget hade hoppats på inför säsongen. Men jag vet också att vi har kapacitet för att vinna de matcher som återstår och på så sätt plocka ett antal placeringar. Var det sedan slutar får vi se.

Fyra matcher återstår på Gamla Ullevi den här säsongen och att skaffa motivation är inga problem för min del. Jag hatar att förlora lika mycket som er. Jag hatar till och med att förlora mer än jag älskar att vinna. Jag älskar Blåvitt i samma utsträckning som ni.

Får jag önska mig något inför det som är kvar är det att ni hjälper till med att fylla våra läktare. Ta med en, två, tre kompisar som inte går i vanliga fall. Tjata på morsan, farsan, jobbarkompisarna, grannen, lillsyrran, pojkvännen, alla ni känner och för all del även de ni kanske inte är så närmare bekanta med. Mötet med J Södra är en så kallad Familjematch och det är drygt tusen som bokat biljetter via det konceptet. Men det finns många fler familjer i vår stad. Se till att de också kommer.

Även om vi inte blir svenska mästare 2017 har vi i höst möjlighet att visa vilken klubb som trots det är störst, bäst och vackrast. Inte minst genom att göra blåvita fotbollsfester även av de som återstår. Till en början då Jönköping kommer på besök.

Vi ses på lördag.

”SEBBAN”

Ps  Jag har själv köpt sju biljetter som jag ska dela ut.

 

Följ uppmaningen! Biljetter köper ni här: http://www.ticketmaster.se/event/ifk-goteborg-jonkoping-sodra-if-biljetter/459569

 

 

Share