Är du Änglarnas nya fotograf?

Änglarna har sedan säsongen 2015 haft ett aktivt filmarbete där både IFK Göteborgs matcher och andra blåvita evenemang har dokumenterats. Filmerna lägger stort fokus på den fantastiska supporter- och läktarkulturen som finns runt IFK, men även föreningsdemokrati. Du hittar filmerna på Änglarnas Youtubekanal.

Inför årets säsong letar vi efter nytillskott till vår filmgrupp. Främst letar vi efter någon som är intresserad av att filma på matcher och evenemang. Brinner du för IFK Göteborg och supporterkultur? Då kanske detta är något för dig! Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av att arbeta med film, men detta är inget krav. Är du endast intresserad av att bidra i redigeringsarbetet är du självklart också välkommen att höra av dig.

Rollen som fotograf ger ett unikt supporterperspektiv då du får uppleva Gamla Ullevis passion och sång från planen. Själva filmningen är det centrala i arbetet men även visst för- och efterarbete tillkommer. I övrigt finns stort utrymme för att ta initiativ till nya projekt. Filmarbetet bedrivs helt ideellt, likt Änglarnas övriga verksamhet.

Är du intresserad? Mejla till film@anglarna.se och berätta lite kort om dig själv, ditt blåvittintresse och eventuella filmerfarenheter och/eller filmintresse.

 

Share