Änglahjälpen 2018

Sommaren 2017 startade Supporterklubben Änglarna projektet Änglahjälpen. Syftet var att bjuda barn och ungdomar på IFK Göteborgs hemmamatcher, finansierat av donationer från supportrar. Trots en av de sämsta och mest turbulenta blåvita höstarna på många år överträffade intresset våra förväntningar med över 50 000 kronor insamlat och 291 biljetter donerade till killar och tjejer i åldrarna 8 till 16 från:

Träslövsläge IF, Angered MBIK, Floda BoIF, Vättleskolan, Tjörn kultur och fritidscentra, Järpås IS, Utmarksskolan, Tretjärnsskolan, IFK Hindås, Furulundsskolan och Björndammens skola.

2018 tror och hoppas vi att Änglahjälpen ska växa ännu mer, men då behöver vi er hjälp.

Fortsätt donera pengar.

Vi står på en bra grund inför säsongen, men om vi vill dela ut biljetter i samma volymer som förra säsongen (ca 55 st per match) kommer vi behöva era donationer under årets gång.

Swish: 123 460 6554 PG: 414 78 00-9

Ansök om biljetter.

Du som blåvit lärare, tränare, ledare eller pedagog har en stor möjlighet att visa barnen och ungdomarna du ansvarar för vad riktig fotboll är. Fotboll är inget tv-program. Fotboll är inte oljepengar och miljardvärvningar. Fotboll är Gamla Ullevi, korv med bröd och måljubel. I regn och rusk. I med och motgång. Ansök om biljetter och ge barnen ett roligt minne som förhoppningsvis utvecklar eller skapar ett supporterskap. Du kan ansöka via vår hemsida eller genom att kontakta @anglahjalpen på facebook, twitter och instagram.

Sprid ordet.

Berätta om Änglahjälpen för bekanta. Dela våra inlägg på sociala medier. Om fler vet om att Änglahjälpen finns kommer vi få mer donationer och ansökningar, vilket i långa loppet kan resultera i nya supportrar och intäkter för klubben.

Vi ses 2018! Blåvitt får aldrig dö.

www.anglahjalpen.com

Share