Supporterklubben Änglarna har sorg – ”Mesken” har lämnat oss

Det är med sorg och bestörtning som Supporterklubben Änglarna mottagit beskedet att Mikael Anderberg Brattkull, ”Mesken” med alla som kände för Blåvitt, lämnade oss natten till lördag.

Många supportergenerationer har kommit och gått sedan Mesken åkte på sin första bortaresa i Änglarnas absoluta barndom – men Mesken kände de alla, och alla kände Mesken. Han var en av de allra första, och en av de allra största, som vigde sitt liv åt den blåvita rörelsen, och Supporterklubben Änglarna kommer alltid stå i tacksamhetsskuld till honom.
Nu har Meskens stora hjärta slutat slå. Vi tackar för alla fantastiska minnen, alla rövarhistorier, och allt han gjort för den blåvita supporterkulturen. Ditt minne lever kvar, älskade vän, fast du fattas oss. Utan dig hade vi aldrig varit det vi är.
Tack, Mesken. Vila i frid.
Supporterklubben Änglarna

Share