Bli medlem!

Supporterklubben Änglarna bildades 1973 och är idag äldst av de stora och aktiva svenska supporterklubbarna. Klubbens syfte är och har alltid varit att stödja och arbeta för ett ökat intresse för IFK Göteborg. Genom att vara medlem i klubben stödjer du vårt arbete för en aktiv och expressiv, men samtidigt ansvarstagande, supporterkultur kring IFK Göteborg. Antalet medlemmar som klubben representerar är av stor betydelse då det gäller att påverka och driva våra frågor. Alla med blåvitt hjärta är varmt välkomna in i vår gemenskap.

Bland det vi gör kan bland annat nämnas att vi arrangerar resor till blåvitts bortamatcher, vår filmgrupp dokumenterar läktaren varje match,vi arrangerar varje år supporterturneringen Rikets Änglar, sedan 2010 finns vårt öl, Glenn No5 på många krogar runt om i stan, vi kommer 3-4 gånger årligen ut med vår tidning Blått & Vitt, vi har vår egen shop med souvenirer och vi hanterar ekonomin och det administrativa runt Tifofonden.

Som medlem får du:
3-4 nummer av vår tidning Blått&Vitt
Rabatt på våra bortaresor
Rabatt i Blåvittshopen

Medlemskapet gäller i 12 månader, det kostar 200 för vuxen (från 18 år) 100 för barn/ungdom (tom 17 år). Det går även att teckna ett ständigt medlemskap som räcker livet ut och kostar 4000 kr.

Observera att medlemskort kommer att skickas ut i början av varje kvartal. Exempel: om du tecknar medlemskap i slutet av augusti så kommer ditt medlemsskort att skickas ut i början av oktober. Betalningarna går via Föreningshuset.

Teckna medlemskap här: https://forening.foreningshuset.se/anglarna/blimedlem