Vi som är från Göteborg åker aldrig hem med sorg

När började den blåvita publiken att sjunga runt matcherna? Hur gick det till när Änglarna bildades? Vem var egentligen 70-talets ”Morgan Blåvitt” med bar överkropp? Vad hände på den omtalade ”lysrörsmatchen” mot Aik 1983 och vad handlade ”ketchupattacken” i Malmö året därpå om? Vilka var Blue Angels? Varför gick blåvita supportrar i demonstrationståg med gaisare och öisare i slutet av 80-talet? Fick verkligen 38 blåvita hela Blue Saints att springa inne på Råsunda 1991? Varför följde en (ö)känd engelsk Chelseasupporter IFK i början av 90-talet och hur påverkade han utvecklingen? Hur mycket pengar har Änglarna skänkt till moderföreningen under de här 40 åren? Vad handlade kampen för att bevara 51 %-regeln om? När började ultraskulturen märkas på våra läktare?

Vi som är från Göteborg åker aldrig hem med sorg svarar på alla frågor och många till. Boken är ett resultat av djupintervjuer med ett 50-tal blåvita läktarprofiler från olika generationer, dagar och veckor av genomgång av gamla fanzines, medlemstidningar, styrelsemötesprotokoll och fotoalbum samt en kartläggning av det mesta som skrivits om blåvita supportrar i svensk media sedan bildandet 1904.

Beställ boken i Änglarnas innan det är för sent!