Stort intresse för samlingen på Trädgår’n

På måndag, annandag påsk, är det äntligen dags igen. Våren har kommit och vi lägger en tung, kall och tråkig vinter bakom oss. Innan vi beger oss till Gamla samlas vi på Trädgår’n från kl 11:30!

Vi har redan varit på flera förfester mot lag som Degerfors, Fredrikstad och Lilleström – nu är det dags för den sista stora och ordentliga förfesten! På måndag kl 11:30 slår Trädgår’n upp portarna för Förfest No.5 och då ska vi alla dit och ladda upp ordentligt inför den stundande hemmapremiären. Sångerna kommer förhoppningsvis eka över hela staden, förväntningarna och nervositeten kommer vi att försöka göra allt vi kan för att dämpa med diverse alkoholhaltiga drycker, taktiksnack, med mera. Det kommer finnas blåvita DJ:s på plats som kommer leverera grym musik som skapar en härlig stämning och uppladdningen kommer att bli hur bra som helst.

Supporterklubben Änglarna kommer att finnas på plats för att sälja två nya t-shirts. Dels klassikern från 70-talet med Änglarnas emblem på magen, dels den senaste resetröjan som släpptes i Södertälje, där vinsten används för att subventionera kommande resor. Så köp en tröja och hjälp oss att göra resorna lite billigare! Dessa tröjor kommer även finnas till försäljning på Levande Sittplats och i klacken i samband med matchen.

Resegruppen kommer även dem att finnas på plats på både förfesten och under matchen för att kunna ta emot era anmälningar till kommande resor. Vi vill även göra er som är medlemmar i Änglarna uppmärksamma på att vi har ett kanonerbjudande som gäller de 100 första som anmäler sig till AIK borta, ni får resan för enbart 400 kr. Hittills så är det ungefär 50 st. som nappat på detta erbjudande så det är först till kvarn som gäller på resterande platser. Under festen så kommer vi även att sälja medlemskap till er som är intresserade av att ingå i en av Sveriges mest anrika supporterklubbar.

Facebookeventets hemsida.

Share